IRobot Roomba virtuális fal világ

IRobot Roomba virtuális fal világítótoronnyal – fekete

Termék leírás

A világítótoronnyal ellátott virtuális fal működhet világítótoronyként és virtuális falként is. Csak használja az üzemmódkapcsolót a megfelelő kiválasztásához. Mindkét esetben a világítótorony automatikusan ki- és bekapcsol, amikor a Roomba robotot ki- és bekapcsolja.
 
Világítótorony üzemmódban a Roomba több helyiséget is képes hatékonyan megtisztítani, mielőtt visszatérne a töltőállomásra. Csak helyezze a világítótornyot az ajtóba úgy, hogy a logó előre nézzen. Amikor a Roomba befejezi az első szobát, a jeladó segít neki tájékozódni a házban, és szobáról szobára takarítani. Amikor a Roomba befejezi a takarítást, ismét visszavezeti őt a töltőállomáshoz, hogy feltöltődjön.
Virtuális fal üzemmódban olyan területeket blokkol, amelyeket a Roomba nem fog átlépni. A Roomba kikapcsolásakor automatikusan kikapcsol. Csak helyezze az irányítótornyot az ajtó közepébe. A hagyományos virtuális falakkal ellentétben a világítótorony lehetővé teszi a korlát hosszának beállítását – akár 2,4 méterre is. A nagyobb távolság beállítása gyorsabban lemeríti az akkumulátort.
Amikor a világítótorony be van kapcsolva, a tetején lévő jelzőfény világít. Mindegyik világítótorony két C típusú alkáli elemmel működik. A villogó fény azt jelzi, hogy az elemeket hamarosan ki kell cserélni.
A világítótornyokat és a virtuális falakat egyszerre használhatja. Ne helyezze őket azonban túl közel egymáshoz, a Home Base állomáshoz vagy olyan bútorokhoz, amelyek blokkolhatják az infravörös sugarakat. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a Roomba nem tudja érzékelni a sugarakat, vagy nem tud visszatérni a töltőállomásra.

Bővebb infó & Vásárlás